Chiptuning


Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat chiptuning voor u kan uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door middel van chiptuning wordt de motor van uw auto zodanig afgesteld, dat deze betere prestaties gaat leveren. In iedere auto zit tegenwoordig een computer die de motor aanstuurt. Bij chiptuning wordt de software van de computer aangepast. Die software regelt verschillende dingen, zoals de turbodruk, de inspuithoeveelheid en de gaspedaalstand. Door de software aan te passen, wordt dus de motor anders afgesteld. Dat kan u veel voordelen bieden.

Wat kan Tuning AMSTERDAM voor u betekenen?

Bij Tuning Amsterdam kunnen uw motorprestaties tot wel 20% verbetert worden. Bij normaal gebruik van uw auto kunt u zuiniger en dus goedkoper rijden. Tuning Amsterdam maakt gebruik van drie verschillende tuningmethodes, te weten: OBD tuning, BDM tuning en chiptuning. Tuning Amsterdam is de oplossing om de rijprestaties van uw auto te verbeteren en de kracht van uw motor te verhogen. Dit is erg handig bij het accelereren, maar ook bij het rijden in de bergen en bij het rijden met een caravan of aanhanger. Tuning Amsterdam kan er ook voor zorgen dat uw auto een stuk minder verbruikt. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Tuning AMSTERDAM zorgt voor een lager verbruik

Wanneer u uw auto heeft laten tunen, zult u meteen merken dat uw brandstofverbruik aanzienlijk verminderd. Dit komt doordat we het rendement van uw motor verhogen en we dus uit een liter brandstof meer energie kunnen halen. Wanneer u uw auto laat chiptunen bij Tuning Amsterdam gaat uw brandstofverbruik met 6% tot 10% omlaag. Dit geldt echter alleen wanneer u dezelfde rijstijl als normaal behoudt.

Ons idee van chiptuning

– Wij werken met originele apparatuur van Byteshooter (flashbooster) en CMD.
– Wij zijn de officiële dealer van het Digicar Tuning Center te Doetinchem.
– Als wij denken dat tuning bij uw auto niet voldoende winst oplevert, zullen we het u afraden. We laten u niet naar huis gaan met een winst van slechts 3 PK.
– Wij zijn een eerlijk bedrijf. Wanneer u ons vraagt of uw auto nog getuned kan worden na 320.000 kilometer, dan is het antwoord ja. Maar we zullen het u zeker afraden.
– Wij zijn een bedrijf voor iedereen die net even wat meer plezier van zijn of haar auto wil hebben.
– Wij doen niet aan gefaseerde chiptuning. Uw auto wordt op een verantwoorde manier getuned.
– Wij geven uitsluitend realistische indicaties met betrekking tot het verhoogd vermogen of de besparing van brandstof door middel van chiptuning.

Jarenlange ervaring

Wij werken alleen met vakbekwame medewerkers die hun werk met liefde en passie uitvoeren. Wanneer u het tunen van uw auto aan ons overlaat weet u dat het goed zit! Door middel van chiptuning wordt er een goede balans gevonden in het prestatievermogen van uw motor. Dit leidt uiteindelijk tot een lager brandstofverbruik en betere motorprestateies.